);

Lam Research verhoogt dividend met 13%

Techbedrijf Lam Research heeft aangegeven het dividend te verhogen van $1,15 naar $1,30 per jaar. Hiermee komt het dividend per jaar uit op $6,00 en op een yield tegen de huidige koers van 1,71%.

Lam Research Corporation heb ik sinds februari van dit jaar in mijn portefeuille zitten als offensieve positie. De yield is nog steeds onder het gemiddelde dat ik nastreef, maar vooral de groei en de in mijn ogen aantrekkelijke waardering zorgen ervoor dat ik dit bedrijf toch erg interessant vind om in mijn lange termijn dividend portefeuille te hebben.

Het dividend van Lam Research groeit de laatste jaren hard en ik verwacht dat ook de komende jaren hier nog een bovengemiddelde groei aangehouden kan worden.

Door deze dividendverhoging stijgt mijn verwachte jaarlijkse dividendinkomen met $4,20.

Eén antwoord op “Lam Research verhoogt dividend met 13%”

  1. Mooi om te zien dat zelfs in deze tijden ruimte is voor dividendverhogingen. Ondanks enkele verlagingen bevestigt het voor mij dat de DGI strategie blijft werken.

Reacties zijn gesloten.